Home    Contact    Privacy Policy    Disclaimer   
06 526 913 50
Onze praktijk

Onze praktijk bestaat uit vijf verloskundigen. Willie Boudeling, Jorieke de Bruin en Diane van de Sande zijn praktijkhouders en vormen samen een maatschap. Sharon Groen en Sofia Bekker zijn vaste waarneemsters in de praktijk.

 

Foto volgt.

 

 
Ons werkgebied beslaat geheel Hellevoetsluis, Nieuwenhoorn en Oudenhoorn.

Onze werkwijze is gericht op professionaliteit en gezelligheid tijdens het begeleiden van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Tijdens je zwangerschap zal je iedere verloskundige leren kennen tijdens je controles, want wanneer je gaat bevallen komt degene die op dat moment dienst heeft je begeleiden.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat wij niet weg kunnen bij een bevalling of spoedgeval en we zijn ergens anders met spoed nodig dan hebben wij een achterwachtregeling met Verloskundigenpraktijk Brielle & Westvoorne.

Wij hebben een coöperatie met het Van Weel Bethesda ziekenhuis in Dirksland. Wij zijn een zelfstandige praktijk, maar hechten veel waarde aan goede samenwerking en korte lijnen.

We zijn onderdeel van Coöperatie Zuid aan Zee. Hiermee hebben wij regelmatig vergaderingen met collega’s, gynaecologen, kinderartsen en andere verwante specialisten. Door korte lijnen te hebben met andere disciplines werken wij volgens de laatste protocollen en sluiten alle disciplines goed op elkaar aan. Op deze manier dragen wij bij aan de beste kwaliteit en de continuïteit van de zorg, ook wanneer je verwezen moet worden naar het ziekenhuis.
 
Wij zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging van verloskundigen, de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen (KNOV). We hebben dan ook het kwaliteitskeurmerk en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. Dit betekent dat we ons regelmatig bijscholen, zodat we altijd op de hoogte zijn en blijven van nieuwe ontwikkelingen en dat we regelmatig onze vaardigheden ook opnieuw bijscholen. Dit allemaal om de kwaliteit van zorg zo goed mogelijk te hebben en te houden.     

 

 Privacy Policy - Disclaimer - © 2002 - 2019 Verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis - Realisatie SEDERO.nl